Wist je dat ons hart een elektromagnetisch veld heeft wat meetbaar is met apparatuur tot wel 3 meter om ons lichaam heen? In dit veld zijn ook de emoties die we voelen waar te nemen en daarmee beïnvloeden we elkaar. Het is daarom belangrijk dat je zelf fijne emoties ervaart zodat je niet alleen zelf prettig in je vel zit maar ook bijdraagt aan het geluk van anderen en dat terwijl ze het zelf niet doorhebben.

Het veld van het universum reageert op gedachten en gevoelens.
Als je hart en brein synchroniseert door meditatie en een gevoel van liefde en dankbaarheid door je heen voelt stromen dan beïnvloed je niet alleen jouw veld positief maar maakt jouw veld ook contact met het veld van het universum. Wat je uitzend trek je aan. Het universum reageert niet alleen op gedachten maar juist op de emoties die je erbij ervaart. Het is daarom belangrijk dat je je bewust bent van wat je denkt en dat je jouw emoties hoog en positief houdt.

Manifesteren met behulp van het veld van het universum.

Als je iets wilt manifesteren is het belangrijk dat je helder hebt wat je wilt en je intentie zuiver is. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voor je kan halen hoe je je zou voelen op het moment dat het gelukt is. Door dit gevoel van bijvoorbeeld blijdschap en dankbaarheid echt te voelen trek je naar je toe wat je graag wilt manifesteren.

Je moet er wel wat voor doen.
Het is natuurlijk niet zo dat je nu ineens lekker achterover op de bank kan gaan zitten en rustig kan wachten tot het in je schoot geworpen wordt. Dit is een grote misvatting die veel mensen hebben als ze beginnen met het werken met de Wet van de Aantrekkingskracht.Maar hoe werkt dit dan wel en hoe creëer en manifesteer je nu waar je naar verlangt?

Hoe creëer je nu wat je wilt in 6 stappen

  1. Krijg helder waar je naar verlangt en schrijf dit met zoveel mogelijk details op.
  2. Schrijf de emoties op die je gaat ervaren als het gelukt is.
  3. Ga op een rustige plek zitten en start met mediteren. Zorg dat je helemaal rustig en ontspannen wordt en dat je afstemt op een gevoel van dankbaarheid en liefde.
  4. Je hebt nu contact met het veld en dan kan je gaan visualiseren hoe het eruit ziet als alles wat je verlangt gelukt is. Zie het helemaal voor je en voel hoe je je zou voelen.
  5. Als je helemaal ervaren hebt hoe het zal zijn als alles gelukt is. Laat je het los en geef je het over aan het universum. Vertrouw erop dat het naar je toe komt op een manier waardoor jij echt verrast wordt.
  6. Ga aan het werk en doe wat er nodig is om die persoon te worden die alle verlangens leeft.
Dit is natuurlijk echt in een notendop hoe het werkt en versimpeld uitgelegd. Wil je dit leren en ervaren het echt werkt. Neem dan contact op met Caroline van der Beek voor een gratis intake of neem een kijkje op de facebookpagina.  Je kan ook komen naar de training: Leef vanuit je hart of ervaar hoe ik werk tijdens een van de workshops.