Het is de laatste dag van 2019.

Wat ga je dit jaar achterlaten?
Welke slechte gewoontes?
Welk gedrag?
Welke beperkende overtuigingen?
Welke mensen laat je los die je groei tegenhouden?
En wat neem je mee?
Welke goede gewoontes?
Welke overtuigingen?
Welk gedrag?
Wie komt er in je dream team?
Een paar jaar geleden ben ik zelf begonnen met mijn dream team samen te stellen. Ik ben heel zorgvuldig gaan kijken wie mij kon helpen te groeien als persoon en wie ik kon helpen te groeien als persoon. Wie paste er bij mij in vriendschap. In samenwerken of in de liefde.
Door hier heel kritisch naar te gaan kijken, maar vooral mijn gevoel hier in te volgen kon ik goed zien wie erbij in mijn leven paste en wie niet meer.
Dit deed ik door de volgende vragen aan mezelf te stellen.
Krijg ik energie van het contact met …. (naam)
Is het contact opbouwend?
Was het antwoord ja op beide vragen dan werd het een go en bij een nee op de vragen heb ik ook de moeilijke keuze moeten maken om mensen los te laten.
Doordat ik mensen heb losgelaten zijn er ook weer nieuwe mensen op mijn pad gekomen. Mensen die beter passen bij wie ik ben.
Maar voordat die nieuwe mensen er waren is er ook een periode geweest waarin er niet zoveel ‘close friends’ om me heen waren.
En dan komt het aan op vertrouwen in jezelf en in het universum.
En ik kan je vertellen hoe meer je bij jezelf komt, vanuit je hart gaat leven en voor jezelf kiest hoe meer toevalligheden oftewel synchroniciteiten er op je pad komen.
Dit gun ik iedereen. Daarom breid ik elk jaar mijn netwerk uit en verbind ik ook mensen met elkaar. Zodat we samen elkaar steeds meer kunnen helpen en zo ook de wereld kunnen helpen door weer verder uit te dragen.
Ik zie het als een ripple effect. Als ik mensen help dragen zij ook weer dingen uit naar anderen. En zo werkt het ook anders om. Als ik geholpen wordt en nieuwe dingen leer kan ik nog meer mensen helpen. Dus mensen laten we onze expertises delen met elkaar verbinden en onze krachten bundelen.