Daar zijn ze dan,  mijn implantaten!
Ze zijn eruit en na 21 jaar nog helemaal in takt!
Zo fijn dat dat zo is. Dat scheelt veel siliconen in mijn lijf door de explantatie. Ondanks dat ik van binnen wist dat ze nog helemaal intact waren en dit zowel voor de echo en nu bevestigd is, blijf ik het bijzonder vinden. Het voelt als bevestiging van mijn innerlijk weten en hoe het werkt met intentie en energie.

De weg naar de explantatie ging ook super snel zat vol synchroniciteit.
Het begon met de vader van mijn kinderen die in december benoemde dat hij een vrouw kende die het had laten verwijderen en daarna geen vermoeidheidsklachten meer had.

In eerste instantie nam ik het niet heel serieus omdat ik niet meer zo moe ben/was als vroeger. Maar …. toen 2 a 3 weken later het weer ter sprake kwam met een vriendin en zij zei; Het is maar goed dat je geen borstimplantaten hebt dacht ik; shit ze moeten er echt uit, het is tijd.

Ik ben toen meteen op onderzoek gegaan naar de aanverwante klachten en had heel veel overeenkomsten.
Het was meteen helder dat eruit halen de juiste keuze was.
Een arts die aansluit bij mijn visie en levenswijze had ik ook snel gevonden. Maar die had een wachttijd tot november dit jaar.
Dat was wel even een domper, tot ik vertelde dat ik klachten had. Ik mocht op de spoedlijst.
Ik kreeg ook de vraag voorgelegd of ik eventueel door zijn collega geopereerd wilde worden. Zij was net werkzaam daar. Dan kon ik al in maart terecht. Zo gezegd zo gedaan.
Op 8 maart stond in eerste instantie mijn operatie gepland. Naarmate de datum dichterbij kwam voelde ik me steeds onrustiger en een onderstroom van angst. Ik kon alleen niet plaatsten wat er onder zat of waar dat vandaan kwam.
Ik kreeg Corona. Het was 1 dag voor de operatie en was echt goed ziek met zeer hoge koorts.
Achteraf gezien voelde ik dus aan dat dat niet zo’n goede combi zou zijn. Was ook echt teveel geweest denk ik.
Doordat de operatie verplaatst werd en de collega arts niet kon ivm vakantie, kon ik toch bij Dr Niessen terecht. (de arts waar ik door geopereerd wilde worden)
Dat vond ik al fantastisch! Van november/ december toch in april!
Met de nieuwe datum en de aanloop er naar toe besloot ik om het weekend ervoor te gaan dansen. Niet 1 keer maar 4 sessies Ecstatic in 3 dagen. Ik was me bewust dat dat intens was en fysiek zwaar maar daardoor sliep ik heel goed en kwam ik steeds meer in flow.
Maandagochtend zat ik zeer voldaan en moe op de bank en dacht; ik wil niet tot donderdag wachten. Het zou fijn zijn als ik nu aansluitend de operatie kan hebben. Die gedachte kwam ook een aantal keer tijdens het weekend voorbij en tegelijkertijd voelde ik overgave en was donderdag ook helemaal doen. En logistiek met de laatste dingen kloppend.
Terwijl ik met een goede vriend die maandagochtend aan de telefoon zit wordt ik 3 keer door hetzelfde nummer gebeld. De derde keer zeg ik dat ik echt even opneem.
Ik beëindigde snel ons telefoongesprek en nam op. Het was de doktersassistente met de vraag of ik eerder geopereerd wilde worden door een uitvaller met Corona.
Dat was natuurlijk meteen een Yes!
Tegelijkertijd moest ik snel schakelen om het logistiek ook nog te regelen. Dat lukte en ik kon na een half uur bevestigen dat ik morgen geopereerd kon worden.
Ik had wel 1 obstakeltje. Mijn compressie broek zou dinsdag pas geleverd worden.
Na overleg kon ik eerst een steunpanty aan en thuis wisselen. Ik merkte dat ik daar wél tegenop zag. Maar ook dat zou wel goed komen voelde ik weer.
Ik ging naar de Hema. Kocht de laatste benodigde spulletjes en pakte alles in voor de logeerpartij bij oma.
De volgende ochtend werd ik uitgerust wakker, ik had goed geslapen en zag naar de operatie uit. Ik voelde diep van binnen het is tijd.
Af en toe had ik ook wel even een nerveus momentje, maar overal was er een diep vertrouwen en innerlijke rust.
Doordat ik vergeten was een briefje voor de pakketdienst op te hangen aan de voordeur reden mijn moeder en ik nog even snel langs mijn huis. En precies op het moment dat ik geparkeerd had komt het busje aanrijden met het pakketje voor mijn compressie broek.
Nu was alles echt kloppend!
Fantastisch hoe alles in de flow en synchroniciteit ging! 🪄🦄
Ik stapte precies om 11.11 binnen op de locatie die huisnummer 111 had. 🤍💫
Super fijne mensen in de operatie kamer.
Heel fijne energie en naderhand een goed (bewust) gesprek met de arts gehad.
Conclusie van het gesprek. Het gaat allemaal over intentie die je zet Ende energie. (Dat waren zijn woorden)
Ook de dame die mij liefdevol verzorgde heb ik super leuke gesprekken vooraf en naderhand mee gehad. Over onder andere Ecstatic dance, ademwerk, koude training etc. Zij had een ijsbad met ademwerk gehad afgelopen weekend. Zo leuk om daar ook over te horen.
Op dit moment voel ik me nog steeds heel goed! Weinig pijn en ik wandel alweer! Dag 2 na de operatie was mijn eerste kleine wandel rondje.
Ik mag nu opletten dat ik zelf niet te snel ga en mijn lichaam de rijd geef om alles goed te herstellen. Maar goed dat lukt tot nu toe best ondanks mijn eigen ongeduld.
Op naar een mooi en spoedig herstel!
🤍✨🤍
Dus voor alle lieve dames die er ook over denken om hun implantaten te laten verwijderen dan is dit de plek waar je wilt zijn.