Wetenschap, Spiritualiteit & Transformatie

MINDER STRESS, MEER Success

De bedrijfstraining die leidt tot minder ziekteverzuim, een betere werksfeer en betere prestaties.

Steeds meer werkdruk, stress, ziekteverzuim en burn-out

Dit zijn verontrustende ontwikkelingen die niet goed zijn voor werknemers en daarmee ook niet goed voor onze maatschappij. Hoe zorgen we ervoor dat mensen weer plezier in hun werk krijgen, de werkdruk vermindert en hun work-lifebalans verbetert?

Ik leer mensen hoe ze de effecten van stress en negatieve emoties op lichaam en geest kunnen reduceren, hun concentratie en prestaties verbeteren en meer innerlijke rust kunnen ervaren.

Vertrouwd door opdrachtgevers zoals

In vijf stappen

naar inzicht, kennis en technieken

Stap 1: Inzicht krijgen in waar je op leegloopt en waar je energie van krijgt.

Stap 2: Keuzes maken om verandering te creëren.

Stap 3: Weerstand en uitstelgedrag overwinnen.

Stap 4: Leren hoe je je beschikbare energie kunt optimaliseren met kennis van het hart en het brein.

Stap 5: Ademhalingstechnieken om je focus direct te verbeteren en rust in je lijf te creëren.

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik het programma ‘Minder stress, meer succes gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies gehad om mijn stress te verminderen en om te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken om een oefening te doen waardoor ik in balans kom. Ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze oefening toe. Dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.

Dorien Joosse

Office Manager, EMTG

De workshop; Ontdek de kracht van je hart heeft mij heel positief verrast. Interessant om te leren hoe je fabriekje (lichaam) werkt onderbouwd met een wetenschappelijk verhaal. Het was een hele persoonlijk sessie met een klein groepje wat ik heel fijn vond. Zo bleven er geen vragen onbeantwoord. Het vlotte en energieke dat ze overbracht tijdens de presentatie en rust en emotie die ze teweeg bracht tijdens de meditatie. Heel mooi en zeer interessant. Ik zal me hier graag meer in willen verdiepen en deze sessie aan iedereen aanraden!

Lynn Slabbers

Content Specialist, STOX Enery Socks

Ik deed als deelnemer mee aan de training ‘Minder stress, meer succes die Caroline van der Beek verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt. Daarna is het wel een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.

Henriette Gelinck

Legal compliance expert, Legal accountability