Coaching

Waar ik jou bij kan helpen…

Persoonlijke groei

Mindset

Je eigenwaarde vergroten

Helder krijgen wat je wilt in het leven

Inzicht krijgen wat dat tegen houdt

Door je blokkades heen breken

Je doelen bereiken

Stress verminderen

Afrekenen met je burn-out

Opzetten van je business

Hoe doe ik dat?

Ik gebruik mijn empathische en intuïtieve vermogen tijdens de gesprekken. Ik zal een liefdevolle spiegel voor houden en zal je onderliggende blokkades benoemen. Dit vergt van jou als cliënt wel openheid, eerlijkheid en commitment. Alleen op die manier kunnen we samen, snel tot een mooi resultaat komen. Daarnaast maak ik gebruik van Heartmath biofeedback apparatuur. Deze helpt jou om snel inzicht te krijgen in wat er in jouw lichaam gebeurt.

Bij alle coachinstrajecten werk ik via verschillende invalshoeken om een zo optimaal mogelijk resultaat te boeken.

Ik garandeer na maximaal 7 sessies resultaat! Heb je toch meer begeleiding nodig dan is de volgende sessie gratis!

Heb je interesse?  Dan kan je altijd contact opnemen voor een gratis intake.

Waar en wanneer:

De coaching vind plaats op de afgesproken datum in mijn coachingsruimte bij OpMaat Vergaderen aan de Huizermaatweg 31 in Huizen, bij mij thuis of lekker buiten op de hei bij de tafelberg in Blaricum of de La Place tussen Laren en Hilversum. De keuze is aan jou.

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik het programma ‘Minder stress, meer succes gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies gehad om mijn stress te verminderen en om te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken om een oefening te doen waardoor ik in balans kom. Ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze oefening toe. Dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.

Dorien Joosse

Office Manager, EMTG

De workshop; Ontdek de kracht van je hart heeft mij heel positief verrast. Interessant om te leren hoe je fabriekje (lichaam) werkt onderbouwd met een wetenschappelijk verhaal. Het was een hele persoonlijk sessie met een klein groepje wat ik heel fijn vond. Zo bleven er geen vragen onbeantwoord. Het vlotte en energieke dat ze overbracht tijdens de presentatie en rust en emotie die ze teweeg bracht tijdens de meditatie. Heel mooi en zeer interessant. Ik zal me hier graag meer in willen verdiepen en deze sessie aan iedereen aanraden!

Lynn Slabbers

Content Specialist, STOX Enery Socks

Ik deed als deelnemer mee aan de training ‘Leef vanuit de kracht van je hart die Caroline van der Beek verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt. Daarna is het wel een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.

Henriette Gelinck

Legal compliance expert, Legal accountability

7 stappen naar een leven vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.

Share This
Start Chat
Powered by