coaching

Transformatie door innerlijk werk

 

 

 

Werkwijze

Hoe ik jou kan helpen?

Heart coaching

De mens is meer dan alleen een fysiek lichaam met gedachten, overtuigingen en emoties. 

We zijn een spiritueel wezen die geïncarneerd is ín een lichaam. 

Op deze reis die het leven heet mogen we ons weer gaan (her)innemen wie we in werkelijkheid zijn. 

Als we ons ontspannen en afstemmen op ons Hart komen we in contact met onze ziel. We kunnen dan ervaren dan wie we werkelijk zijn.

Vaak hebben we door allerlei gebeurtenissen in ons leven een muur om ons Hart heen gebouwd, zodat we de pijn die nog in ons opgeslagen zit niet hoeven voelen.

Die pijn kan voortkomen uit gebeurtenissen en ervaringen uit dit leven, maar ook door onverwerkte traumatische ervaringen uit een verder verleden. Zoals een vorig leven of ervaringen die we via onze voorouders met ons mee dragen. 

De tranen van onze voorouders leven voort in ons. 

Door te werken met jouw (voor)ouders, wordt je je bewust van wie jij bent in jouw familiesysteem en wordt helder wat zich daar in vroegere tijden allemaal heeft afgespeeld.

Juist die dingen waar nooit over gesproken werd, waarvan je niet kon weten hoeveel impact het heeft in jouw huidige leven, krijgt tijdens een sessie de liefdevolle aandacht en heling die het verdiend. De verbindingen worden hersteld en geheeld. Waarin niet alleen jij, maar ook je voorouderlijke dierbaren hun bestaansrecht weer mogen voelen.

De levensenergie gaat weer stromen.

Bij de coaching staat het Hart en verbinding centraal.

Tijdens de sessies gebruik, de methodiek die ik tijdens mijn jaartraining: De weg van het wiel bij Maarten Oversier heb geleerd en gaan we via regressie kijken op de diepere lagen. 

Daarnaast werk ik met de Altazar Rossiter Methode, dat zijn protocollen (energiewerk) die de samenwerking met jou ziel activeren en versterken.

Ik zet ook mijn empathische en intuïtieve vermogen in en stem me af op de energie, zodat er door mag komen wat nodig is voor de sessie.

Ik zal een liefdevolle spiegel voor houden en zal samen met jou de onderliggende blokkades transformeren.

Dit vergt van jou als cliënt wel openheid, eerlijkheid, overgave en commitment. 

Alleen op die manier kunnen we samen, snel tot een mooi resultaat komen.

Ben jij klaar voor deze reis??

Meld je dan aan voor een gratis Heart call.

Praktische zaken

Tarieven

Ik werk meestal met een traject van minimaal 5 sessies.

De sessies duren ongeveer 1,5 tot 2 uur en er zit ongeveer 1 maand tot 6 weken tussen elke sessie. Dit is omdat de sessies zeer diepgaand werken en integratietijd nodig hebben.

Voor mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan en bekend zijn met regressietherapie, schaduwwerk of ander transformatief werk zijn 3 sessies soms voldoende om aan een issue te werken.

Een losse sessie kost 222,- en geef ik alleen aan cliënten die al eerder bij mij geweest zijn en echt aan een sessie genoeg hebben om bijvoorbeeld nog wat meer intergratie te krijgen op het voorafgaande traject.

De tarieven zijn inclusief BTW:

 • 1 sessie € 222,-
 • 3 sessies: € 600,-
 • 5 sessies: € 1000,-

Houdt er rekening mee dat er ongeveer 1 à 2 maanden wachttijd is voordat een eerste sessie ingepland kan worden. Dit is vanwege de grote hoeveelheid cliënten en aanvragen die ik momenteel heb.

Wat houdt je tegen om echt voluit te leven?

Je maakt je druk over wat anderen van je vinden en hierdoor pas je je aan.

Je verlangt naar verbinding en intimiteit, maar vind het spannen om je echt kwetsbaar op te stellen.

Je leeft op je waakvlammetje en wil je innerlijk vuur en je passie weer tot leven wekken, maar iets houd je tegen.

Je hebt geen zin meer om dingen te ondernemen en tegelijkertijd wordt je gek van de sleur.

Aanmelden voor een sessie.

  Wat andere zeggen over Caroline.

  Ik ben bij Caroline geweest voor een sessie en dat was echt heel bijzonder. Ze heeft me erdoorheen begeleid ik voelde me gedragen en geen seconde alleen. Ze was dichtbij indien nodig en op afstand als dat volstond….het was mijn proces maar zonder haar als facilitator en steun was ik niet zo diep en ver gekomen….het was echt heel bijzonder! Caroline bedankt!

  Rosita Mo-Ajok

  Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

  Gerard Best

  Account Manager, Beuker Kunststoffen