+31(0)6 41 36 96 44 [email protected]

Coaching

Waar ik jou bij kan helpen…

Persoonlijke groei

Mindset

Je eigenwaarde vergroten

Helder krijgen wat je wilt in het leven

Inzicht krijgen wat dat tegen houdt

Door je blokkades heen breken

Je doelen bereiken

Stress verminderen

Afrekenen met je burn-out

Opzetten van je business

Hoe doe ik dat?

Ik gebruik mijn empathische en intuïtieve vermogen tijdens de gesprekken. Ik zal een liefdevolle spiegel voor houden en zal je onderliggende blokkades benoemen. Dit vergt van jou als cliënt wel openheid, eerlijkheid en commitment. Alleen op die manier kunnen we samen, snel tot een mooi resultaat komen. Daarnaast maak ik gebruik van Heartmath biofeedback apparatuur. Deze helpt jou om snel inzicht te krijgen in wat er in jouw lichaam gebeurt.

Bij alle coachinstrajecten werk ik via verschillende invalshoeken om een zo optimaal mogelijk resultaat te boeken.

Ik garandeer na maximaal 7 sessies resultaat! Heb je toch meer begeleiding nodig dan is de volgende sessie gratis!

Heb je interesse?  Dan kan je altijd contact opnemen voor een gratis intake.


Waar en wanneer:

De coaching vind plaats op de afgesproken datum in mijn coachingsruimte bij OpMaat Vergaderen aan de Huizermaatweg 31 in Huizen, bij mij thuis of lekker buiten op de hei bij de tafelberg in Blaricum of de La Place tussen Laren en Hilversum. De keuze is aan jou.

Ik ben bij Caroline geweest voor een sessie en dat was echt heel bijzonder. Ze heeft me erdoorheen begeleid ik voelde me gedragen en geen seconde alleen. Ze was dichtbij indien nodig en op afstand als dat volstond….het was mijn proces maar zonder haar als facilitator en steun was ik niet zo diep en ver gekomen….het was echt heel bijzonder! Caroline bedankt!

Rosita Mo-Ajok

Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

Gerard Best

Account Manager, Beuker Kunststoffen

In mijn gesprek met Caroline werd mij in no-time duidelijk gemaakt waar het fout gaat. Caroline is duidelijk en heeft mij enorm geholpen om een situatie waar ik geen controle over heb voor mijzelf emotioneel in goede banen te leiden.
Ik ben haar heel dankbaar daarvoor.

Pim van der Vlist

E-book leef vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.

Share This
Start Chat