Emotionele Banden Transformeren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de online module;
EMOTIONELE BANDEN TRANSFORMEREN MET; (EX)-PARTNERS, FAMILIE, VRIENDEN EN COLLEGA’S

Met iedereen waar we contact mee hebben worden er energetische koorden gevormd. Soms zijn die koorden dienend en soms zitten ze in de weg en opstaan er dynamieken en triggers tussen jou en de ander. Deze energetische koorden ook wel emotionele banden genoemd heb je met iedereen die je kent. Zelfs als je een like geeft op social media wordt er energie uitgewisseld en onstaan er koorden. Daar hoef je helemaal geen last van te hebben maar het kan wel.

Hoe dichter bij iemand staat hoe meer koorden er komen en hoe sterker ze worden. Zeker in liefdesrelaties waarbij je intiem bent met elkaar wordt er heel veel energie uitgewisseld en opstaan er diepe banden en koorden. Dat kan heel fijn zijn, maar kan ook voor vertoring in de verbinding zorgen. Om je relatie zuiver te houden kan he met regelmaat even de emotionele banden opschonen om zo van Hart tot Hart te kunnen blijven verbinden.

Het kan ook zijn dat je nog steeds triggers hebt in contact met een ex-partner of als je diegene niet meer ziet en uit je leven is, kan het toch zijn dat diegene in je hooft blijft zitten. Het kan ook zijn dat er nog dingen onverwerkt zijn en dit invloed heeft op je huidige relatie. Door de banden op de schonen met al je (seksuele)partners haal je veel van je eigen energie terug en kom je makkelijker los.

Je kan de banden opschonen met iedereen die je kent om je eigen energie terug te halen, oude pijn op te schonen en te helen, verwachtingen los te laten en zo de relatie verbeteren. Je gaat jezelf wie jij bent steeds zuiverder voelen en kan zo veel authentieker verbinden met de mensen om je heen.

Dit protocol kan je elke dag doen.
Ik raad aan om eerst een lijst met mensen te maken met wie je zou willen opschonen en dan elke dag iemand te kiezen.

Soms is het nodig meerdere malen het protocol op iemand te doen, als je dat zo voelt dan doe je net zo vaak dit protocol als nodig is.
Merk je dat je toch vragen hebt, vast loopt of hulp nodig hebt in het proces?

Meld je dan aan in de besloten facebookgroep en stel je vraag.
Wil je echt verder de diepte in en transformatie aangaan met mijn hulp.
Mail me dan gerust en en dan kijken we of 1 op 1 begeleiding past.

Liefs

 

 

In deze module:

  • Instructie
  • Uitleg muziek
  • Protocol emotionele banden