Leef vanuit je Hart

Ervaringen

Hoi lieve mooie bijzondere vrouw,

Ik heb zo’n ademsessie nog nooit eerder mee gemaakt en ooo wauw wat was het bijzonder & magisch. Bedankt voor je liefdevolle warme moederlijke aanraking aan het eind dat raakte mij enorm. Dat had ik zo nodig.
Annouschka de Jong

Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

Gerard Best

Account Manager, Beuker Kunststoffen

De workshop; Ontdek de kracht van je hart heeft mij heel positief verrast. Interessant om te leren hoe je fabriekje (lichaam) werkt onderbouwd met een wetenschappelijk verhaal. Het was een hele persoonlijk sessie met een klein groepje wat ik heel fijn vond. Zo bleven er geen vragen onbeantwoord. Het vlotte en energieke dat ze overbracht tijdens de presentatie en rust en emotie die ze teweeg bracht tijdens de meditatie. Heel mooi en zeer interessant. Ik zal me hier graag meer in willen verdiepen en deze sessie aan iedereen aanraden!

Lynn Slabbers

Content Specialist, STOX Enery Socks

Het Weekend retreat??❤️ voor mij de eerste keer en had geen idee wat te verwachten?
maar WOUW ??❤️ echt wat een amazing weekend, ik ben echt zo onder de indruk nog steeds, bijzondere spirituele ervaringen,super❤️mooie mensen ontmoet ?? voelde al snel als hechte groep met elkaar verbonden. Superfijne coaching, Caroline voelde meteen al vertrouwd ?? ik bewonder haar enorm en wil snel weer mee op retreat??
Het heeft mij sterker gemaakt en erg veel goeds gedaan?? namasté ❤️
Claudia Brouwer

Gisteravond was ik bij een ademsessie begeleid door Caroline. Wat een prachtige avond! Caroline heeft een natuurlijke manier van begeleiden. Ze weet op het juiste moment de juiste punten aan te raken. De heldere uitleg, de liefdevolle zorg en de rustige sfeer zorgden ervoor dat ik een stuk verdriet en pijn heb kunnen loslaten. Dank je wel Caroline, en ik kom heel graag nog eens terug!

Marleen Lubbes

Caroline is open en doortastend. Ze weet no nonsense en op praktische wijze je te helpen dichtbij jezelf en je doelen te komen en te blijven. Hierdoor helpt ze je doelgericht tot transformaties te komen. Voor mij was het een fijne zet in mn rug en kan ik door de bomen het bos weer zien en weet ik mijn eigen uitstelgedrag beter naast me neer te leggen. Daarnaast heb ik kort kennisgemaakt met de heart math methode en dat vond ik een heel krachtig middel om direct een wetenschappelijke onderbouwing van meditatie en ademhaling te zien. Wat voor mij als krachtige aanzet dient om het mediteren weer vaker op te gaan pakken.

Petra van den Bosch

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik het programma ‘Minder stress, meer succes gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies gehad om mijn stress te verminderen en om te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken om een oefening te doen waardoor ik in balans kom. Ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze oefening toe. Dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.

Dorien Joosse

Office Manager, EMTG

Door deze training heb ik effectieve technieken geleerd om meer coherent te worden. Het zijn simpel uitvoerbare oefeningen die dagelijks gemakkelijk toe te passen zijn. De training is afwisselend: interessante theorie, boeiende filmpjes en goede oefeningen. Caroline heeft persoonlijke aandacht voor iedereen en weet de training door vele voorbeelden te verrijken. Een aanrader voor iedereen die veerkrachtiger wil zijn en meer uit zijn werk en/of het leven wil halen!

Directeur PC De Levensboom

In mijn gesprek met Caroline werd mij in no-time duidelijk gemaakt waar het fout gaat. Caroline is duidelijk en heeft mij enorm geholpen om een situatie waar ik geen controle over heb voor mijzelf emotioneel in goede banen te leiden.
Ik ben haar heel dankbaar daarvoor.

Pim van der Vlist

Ik ben bij Caroline geweest voor een sessie en dat was echt heel bijzonder. Ze heeft me erdoorheen begeleid ik voelde me gedragen en geen seconde alleen. Ze was dichtbij indien nodig en op afstand als dat volstond….het was mijn proces maar zonder haar als facilitator en steun was ik niet zo diep en ver gekomen….het was echt heel bijzonder! Caroline bedankt!

Rosita Mo-Ajok

Met een open blik en geest begon ik aan de weekend retreat in Gorredijk, op zoek naar rust en stilte. En dat vond ik.
Nee, het was geen stil weekend. Er is gelachen, gehuild, gedeeld. Wat er ook kwam, alles werd met respect behandeld, door de hele groep die bestond uit zeer diverse mensen. Door de verschillende opdrachten en oefeningen, waarvan de ene beter bij mij paste dan de andere, kwam ik er achter dat de rust en stilte al in mij was. Ik was het alleen even kwijt.
Het weekend is een cadeautje voor jezelf en een investering waar je nog lang (de rest van je leven?) plezier van zult hebben. De locatie is prachtig, de coaches Caroline en Roel vullen elkaar goed aan, de innerlijke mens wordt door Anne minstens zo goed verzorgd als de geest en Maaike ontzorgt de groep in alles. Bedankt voor dit bijzondere weekend ❤️
Jildou Fennema

Ik heb bij Caroline een familieopstelling ervaren. WAUW wat bijzonder! Het was een sessie met 5 andere personen met ieder een vraagstuk. Iedereen komt ruimschoots aan de beurt want Caroline neemt echt de tijd voor je.
Als de andere personen aan de beurt zijn kan je als representant worden gevraagd, iets wat ook héél bijzonder is. Je leert er namelijk ook veel van omdat het altijd betrekking heeft op je eigen uitdagingen.  Ik kan heel veel schrijven over familieopstellingen maar eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan ervaren. Je komt met een vraagstuk, stelt dit op en ziet (en voelt!) dus letterlijk voor je hoe het is. Dit doorbreek je door middel van de goede begeleiding van Caroline. Caroline weet van aanpakken maar kan daarnaast ook goed aanvoelen ! Ze laat je vrij zodat je het meeste leert maar stuurt je bij wanneer nodig..

Ik heb er veel aangehad en wanneer ik met een ander vraagstuk zit kom ik zeker nog een keer!

Tubien van Wulften

Kunstenaar, http://www.tubien.nl

Ik heb de training ‘Minder stress, meer succes’ gedaan bij Caroline. Door de training ben ik me bewuster van mijn gevoel, ik adem lager in mijn buik en ben meer ontspannen. Hierdoor ervaar ik meer balans en kan ik beter tegen de werkdruk.

Sharon Kuipers-Jansen

Medisch pedicure, Pedicuresalon Sharon

Ik deed als deelnemer mee aan de training ‘Leef vanuit de kracht van je hart die Caroline van der Beek verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt.
Daarna is het wel een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.”

Henriette Gelinck

Legal compliance expert, Legal accountability

Wat fijn om een ademsessie bij Caroline te mogen ervaren.
Zonder verwachtingen ben ik de ademsessie ingegaan en vervolgens van alles mogen ervaren. Ze heeft me professioneel & liefdevolle begeleidt in het proces.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Niels van Houten

Hai Caroline,
Wat een boeiende en interessante workshop heb ik bij je mogen volgen.
Het is een verrijking op de mindfulness trainingen die ik heb gevolgd. Ik heb geleerd dat je ademhaling in connectie staat met je hartslag en dat je door ademhalingsoefeningen een hoge coherentie kan bereiken.
Heel leerzaam en praktisch. Ook heb je een prettige manier van uitleggen.
Nog bedankt voor de fijne avond!
Natasja de Ridder

Wow.. wat heb ik een mooie ervaring gehad afgelopen donderdag. ?
Ik ben, samen met een vriendin, naar de ademworkshop van Leef vanuit je Hart geweest.
Deze ervaring wil ik gewoon heel graag met jullie delen.
Tijdens deze workshop kom je door middel van ademhaling bij je gevoel en in contact met je lichaam.
Caroline heeft ons deze avond laten ervaren wat verbonden ademen, HeartMath ademhalingstechnieken en shamanic breathing voor je kan betekenen.
Het is apart, fijn, raar, maar ook heel mooi om te ervaren wat er in je lichaam aan emoties/ervaringen opgeslagen zit. En wat er dus ook uitkomt of loskomt tijdens de workshop.
Bij mij kwam er een stuk verdriet, machteloosheid en onrecht los. Maar er kwam daardoor ook ruimte voor een stuk zelfacceptatie en zelfinzicht.
Het is oké zoals ik ben. Ik hoef niet iedereen tevreden te stellen of aardig te vinden. En dit geldt ook andersom… niet iedereen hoeft mij aardig te vinden.
Bevalt het je niet hoe ik ben of wat ik doe. Ga dan vooral door met je leven en laat mij dat ook doen. Het scheelt onnodige energie verspilling en tijd.
En we hoeven elkaar toch ook niet allemaal aardig en leuk te vinden? Ik vind dat prima?
Deze workshop heeft mij geholpen om weer wat rust in mijn lijf, hart en hoofd te krijgen.
En ik ga dit de komende maanden graag herhalen, tot ik volledig “opgeschoond” ben.
 
Carien de Ruit

Caroline analyseert snel en grondig je situatie en geeft liefdevol scherpe feedback. Na een aantal dagen zie ik vaak wat zij al in het moment zag. Heel waardevol!

Jeroen Kroon van Driest

Founder , Unique Surpises

Bedankt voor de fijne sessie!
Ik voelde me heel fijn en vertrouwd bij iedereen en dat had je sowieso heel snel voor elkaar, echt knap!
Verder werd alles duidelijk uitgelegd en ook leuk om meer achtergrond te weten over m’n ademhaling dmv heartmath.
Ik kom zeker weer een keer terug!
Meike van der Veer

http://www.meikevanderveer.nl

Ik heb een familieopstellingen avond meegemaakt van Caroline. Wauw, ik moest even bijkomen. Ik heb al veel coaching gehad, dus ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten. Maar het heeft me zo positief verrast! Ik heb weer veel nieuwe inzichten opgedaan en het was zo bizar goed. Ik wil ook zeker nog een keer, voor nog meer verdieping. Dankjewel Caroline

Iris Uriot

Leraar en coach

Ik ging naar een familieopstelling met een cirkelgenoot. Eerlijk is eerlijk ik was heel sceptisch. Ik had gezien bij 365 wat het met mensen kan doen maar toch. Ik voelde mij in het begin het buitenbeentje, ik voelde niet zoveel. Toch zag ik mijn cirkelgenoot veranderen en ook ik veranderde na meedoen voor de anderen. Ongeloof en onzekerheid. Toch maar de stap genomen om het ook te doen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik ging heen voor iets speciaals maar er gebeurde iets speciaals. Ik sta. Dank je wel Caroline.

Glenda Vonk

Met plezier heb ik de training bij Caroline gevolgd. Niet alles paste bij me maar ik heb zeker oefeningen gekregen om met stress, drukke tijden en allerlei ergernissen om te gaan. De technieken zijn eenvoudig en daardoor gemakkelijk toe te passen.

Nogmaals dank voor wat je mij hebt geleerd.

Heleen

Leerkracht, PC De Levensboom

Gisteravond een fijne avond mogen meemaken bij Caroline. In een kleine setting een liefdevolle ademsessie gevolgd die het nodige in mij losmaakte.
Prettige begeleiding en zeker voor herhaling vatbaar!
 
Rob Borra

E-book leef vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.