Leef vanuit je Hart

Ervaringen

Hoi lieve mooie bijzondere vrouw,

Ik heb zo’n ademsessie nog nooit eerder mee gemaakt en ooo wauw wat was het bijzonder & magisch. Bedankt voor je liefdevolle warme moederlijke aanraking aan het eind dat raakte mij enorm. Dat had ik zo nodig.
Annouschka de Jong

Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

Gerard Best

Account Manager, Beuker Kunststoffen

Ik ben bij Caroline geweest voor een sessie en dat was echt heel bijzonder. Ze heeft me erdoorheen begeleid ik voelde me gedragen en geen seconde alleen. Ze was dichtbij indien nodig en op afstand als dat volstond….het was mijn proces maar zonder haar als facilitator en steun was ik niet zo diep en ver gekomen….het was echt heel bijzonder! Caroline bedankt!

Rosita Mo-Ajok

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik het programma ‘Minder stress, meer succes gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies gehad om mijn stress te verminderen en om te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken om een oefening te doen waardoor ik in balans kom. Ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze oefening toe. Dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.

Dorien Joosse

Office Manager, EMTG

Door deze training heb ik effectieve technieken geleerd om meer coherent te worden. Het zijn simpel uitvoerbare oefeningen die dagelijks gemakkelijk toe te passen zijn. De training is afwisselend: interessante theorie, boeiende filmpjes en goede oefeningen. Caroline heeft persoonlijke aandacht voor iedereen en weet de training door vele voorbeelden te verrijken. Een aanrader voor iedereen die veerkrachtiger wil zijn en meer uit zijn werk en/of het leven wil halen!

Directeur PC De Levensboom

De workshop; Ontdek de kracht van je hart heeft mij heel positief verrast. Interessant om te leren hoe je fabriekje (lichaam) werkt onderbouwd met een wetenschappelijk verhaal. Het was een hele persoonlijk sessie met een klein groepje wat ik heel fijn vond. Zo bleven er geen vragen onbeantwoord. Het vlotte en energieke dat ze overbracht tijdens de presentatie en rust en emotie die ze teweeg bracht tijdens de meditatie. Heel mooi en zeer interessant. Ik zal me hier graag meer in willen verdiepen en deze sessie aan iedereen aanraden!

Lynn Slabbers

Content Specialist, STOX Enery Socks

In mijn gesprek met Caroline werd mij in no-time duidelijk gemaakt waar het fout gaat. Caroline is duidelijk en heeft mij enorm geholpen om een situatie waar ik geen controle over heb voor mijzelf emotioneel in goede banen te leiden.
Ik ben haar heel dankbaar daarvoor.

Pim van der Vlist

Ik heb bij Caroline een familieopstelling ervaren. WAUW wat bijzonder! Het was een sessie met 5 andere personen met ieder een vraagstuk. Iedereen komt ruimschoots aan de beurt want Caroline neemt echt de tijd voor je.
Als de andere personen aan de beurt zijn kan je als representant worden gevraagd, iets wat ook héél bijzonder is. Je leert er namelijk ook veel van omdat het altijd betrekking heeft op je eigen uitdagingen.  Ik kan heel veel schrijven over familieopstellingen maar eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan ervaren. Je komt met een vraagstuk, stelt dit op en ziet (en voelt!) dus letterlijk voor je hoe het is. Dit doorbreek je door middel van de goede begeleiding van Caroline. Caroline weet van aanpakken maar kan daarnaast ook goed aanvoelen ! Ze laat je vrij zodat je het meeste leert maar stuurt je bij wanneer nodig..

Ik heb er veel aangehad en wanneer ik met een ander vraagstuk zit kom ik zeker nog een keer!

Tubien van Wulften

Kunstenaar, http://www.tubien.nl

Ik heb de training ‘Minder stress, meer succes’ gedaan bij Caroline. Door de training ben ik me bewuster van mijn gevoel, ik adem lager in mijn buik en ben meer ontspannen. Hierdoor ervaar ik meer balans en kan ik beter tegen de werkdruk.

Sharon Kuipers-Jansen

Medisch pedicure, Pedicuresalon Sharon

Ik deed als deelnemer mee aan de training ‘Leef vanuit de kracht van je hart die Caroline van der Beek verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt.
Daarna is het wel een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.”

Henriette Gelinck

Legal compliance expert, Legal accountability

Caroline analyseert snel en grondig je situatie en geeft liefdevol scherpe feedback. Na een aantal dagen zie ik vaak wat zij al in het moment zag. Heel waardevol!

Jeroen Kroon van Driest

Founder , Unique Surpises

Bedankt voor de fijne sessie!
Ik voelde me heel fijn en vertrouwd bij iedereen en dat had je sowieso heel snel voor elkaar, echt knap!
Verder werd alles duidelijk uitgelegd en ook leuk om meer achtergrond te weten over m’n ademhaling dmv heartmath.
Ik kom zeker weer een keer terug!
Meike van der Veer

http://www.meikevanderveer.nl

Ik heb een familieopstellingen avond meegemaakt van Caroline. Wauw, ik moest even bijkomen. Ik heb al veel coaching gehad, dus ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten. Maar het heeft me zo positief verrast! Ik heb weer veel nieuwe inzichten opgedaan en het was zo bizar goed. Ik wil ook zeker nog een keer, voor nog meer verdieping. Dankjewel Caroline

Iris Uriot

Leraar en coach

Ik ging naar een familieopstelling met een cirkelgenoot. Eerlijk is eerlijk ik was heel sceptisch. Ik had gezien bij 365 wat het met mensen kan doen maar toch. Ik voelde mij in het begin het buitenbeentje, ik voelde niet zoveel. Toch zag ik mijn cirkelgenoot veranderen en ook ik veranderde na meedoen voor de anderen. Ongeloof en onzekerheid. Toch maar de stap genomen om het ook te doen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik ging heen voor iets speciaals maar er gebeurde iets speciaals. Ik sta. Dank je wel Caroline.

Glenda Vonk

Met plezier heb ik de training bij Caroline gevolgd. Niet alles paste bij me maar ik heb zeker oefeningen gekregen om met stress, drukke tijden en allerlei ergernissen om te gaan. De technieken zijn eenvoudig en daardoor gemakkelijk toe te passen.

Nogmaals dank voor wat je mij hebt geleerd.

Heleen

Leerkracht, PC De Levensboom

7 stappen naar een leven vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.

Share This
Start Chat
Powered by