Founder & Coach

Over Caroline

Mijn naam is Caroline van der Beek en ik ben moeder van drie prachtige kinderen.

Ik weet hoe het is om gebukt te gaan onder een laag zelfbeeld, jezelf niet goed genoeg vinden, je zelf niet mooi genoeg vinden en afhankelijk te zijn van de mening van anderen. Daarnaast heb ik kunnen ervaren in mijn werk hoe het is om last te hebben van de hoge werkdruk, een scheve work-life balans en de verwachtingen van anderen. Ik ervaarde veel stress tijdens momenten waarbij ik beoordeeld werd en ook kreeg ik stress door de targets die gehaald moesten worden. Het werk was nooit af.

In 2008 werd bij mij het chronisch vermoeidheidssyndroom geconstateerd en daardoor stond ineens mijn wereld stil. Ik sliep zo’n 16 uur per dag, kon nog geen 5 min lopen, was voor het grootste gedeelte huis gebonden en zelfs tv kijken was te intens. Na heel veel behandel pogingen zowel regulier als alterenatief, was er geen enkele verbetering. De enige optie die ik had, was naar binnen gaan kijken. Wat was mijn les, waar had ik blokkades zitten, wat droeg ik allemaal mee, waarin voelde ik me niet vrij, waarom ben ik hier op aarde, wat heb ik te doen? Het is een lange weg geweest met veel ups en downs, maar dankzij deze weg weet ik jou te ondersteunen en een voorbeeld te zijn dat alles ècht mogelijk is.

Tijdens de weg van herstel kwam in 2014 Heartmath op mijn pad. Daar werd ik echt door gegrepen. Zo simpel maar oh zo doeltreffent. Ik ben toen de opleiding tot coach en trainer gaan doen en heb dit bedrijf opgericht.

Voordat ik een eigen bedrijf had heb ik verschillende dingen gedaan in mijn carrière. Ik ben vestigingsmanager geweest bij een videotheek franchise. Ik heb in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs gewerkt, ik heb bedrijven helpen opzetten die nu meer dan 300.000 omzet draaien en ik ben office manager geweest en marketing manager vanuit mijn interesse in mensen.

Naast mijn uitgebreide werkervaring heb ik ook veel aan opleidingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling gedaan.

Onder andere het jaarprogramma van 365dagensuccesvol, programma’s van Tony Robbins, opleiding tot energetisch therapeut, opleiding mediumschap en trancehealing, opleiding tot heartmath coach en de opleiding tot heartmath trainer. Daarnaast heb ik tientallen boeken gelezezen over onder andere psychologie, coaching, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in transformatief coachen waardoor ik mijn uitgebreide pakket aan tools nog meer kan uitbreiden.

Mijn motto is dan ook: blijf je leven lang groeien en ontwikkelen.

Het is mijn doel mensen te helpen om vanuit de kracht hun hart te leven, om weer gelukkig te worden met zichzelf en hun dromen waar te maken, ik help mensen om persoonlijk en business wise te groeien, om beter te presteren en daarnaast ook een goede work-life balans te creëren.

Ik vind het dan ook bijzonder om te zien hoe mijn coaching en training hiertoe bijdragen. Of je nu aan de slag bent met een groep of 1 op 1 met iemand een traject doet, de resultaten spreken voor zich. Je ziet mensen echt opbloeien. Ze komen weer in hun kracht te staan, kunnen beter met moeilijke situaties en gebeurtenissen omgaan, hebben meer energie en presteren beter.

E-book leef vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.