+31(0)6 41 36 96 44 [email protected]

Jaaropleiding

Intuïtief Coachen

Verbinding van hart tot hart, 

 

is de essentie van deze opleiding.

 

Je leert op een professionele manier mensen coachen en transformeren.
Vanuit verbinding met de ander van hart tot hart, help je pijnstukken, gedragingen en patronen doorgronden transformeren.

Je leert naast het werken op mentaal, sociaal en persoonlijkheidsniveau ook op de emotionele- en spirituele lagen te werken.

De opleiding Intuïtief Coachen is passend voor zowel beginnende als meer ervaren coaches.
Een persoonlijk kennismakingsgesprek is aan te raden, zodat je optimaal kunt onderzoeken of de opleiding voor jou nu de beste stap is.

De opleiding start elk voorjaar en najaar in Huizen bij Bewustzijn centrum Bala.

De jaaropleiding Intuïtief Coachen onderscheidt zich doordat er verschillende technieken en theorieën aangeboden worden uit de Westerse en Oosterse filosofie. Je leert deze technieken te combineren en samen te brengen tot een geheel.

Reguliere coachtechnieken zoals NLP en Oplossingsgericht coachen worden aangevuld met technieken zoals meditatie, chakra psychologie en healing. Daarnaast leer je ook werken met regressie, hypnose en ademwerk.
Uit de verschillende aangeboden werkvormen kies jij uiteindelijk je persoonlijke en unieke manier van coachen.

De opleiding richt zich op de ontwikkeling van het empathische en intuïtieve vermogen van de coach.
Bewustwording staat centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de opleiding?

Plan dan een kennismaking  gesprek in.

Direct inschrijven

Er is plaats voor maximaal 22 deelnemers aan deze opleiding.
Wil jij je direct inschrijven? Vraag dan hier het inschrijfformulier aan.

Coachen vanuit hoofd én hart

De opleiding Intuïtief Coachen is een ontdekkingstocht naar zingeving en bewustwording en zet een onomkeerbaar proces in gang van professionele en persoonlijke groei. Leren door ervaren; een proces dat jou als coach krachtiger én bewuster maakt.

Je leert om je eigen intuïtieve kwaliteiten en je invoelingsvermogen in te zetten om samen met je cliënt helderheid te krijgen rondom een situatie of een thema. Door de ander van hart tot hart te ontmoeten ontstaat een diepgaand en helend contact, gericht op innerlijke transformatie.

De boeken uit de literatuurlijst ondersteunen het verbreden van je kader, zowel op het gebied van intuïtie en bewustwording als theorie van coaching.

De opleiding Intuïtief Coachen is ontwikkeld voor mensen die vanuit hun hoofd én hart anderen willen helpen.
Dat betekent dat je niet alleen de reguliere coachtechnieken gebruikt, maar ook jouw intuïtieve kwaliteiten en je invoelend vermogen inzet tijdens het coachproces.

De opleiding is voor zowel beginnende als ervaren coaches die een verdiepende manier van coachen willen gaan toepassen. De opleiding is op HBO werk-en denkniveau,

 

Ontpoppen tot vlinder

Programma

Blok 1: Kennismaking, coachvaardigheden en NLP.

Blok 2: Hartcoherentie, ademhaling technieken, meditatie en circling.

Blok3: Familie opstellingen, energiewerk en vervolg meditatie

Blok 4: Chakraleer en healing technieken.

Blok 5: Innerlijk kind werk en hypnose.

Blok 6: Manifestatie, visonboard en plan van aanpak.

Blok 7: Examen

Duur van de opleiding.

De opleiding Intuïtief Coachen bestaat uit 7 blokken van elk 2 dagen, verbonden door tussenliggende activiteiten en opdrachten.
De totale studiebelasting bedraagt ca. 260 uur: lesuren, tussentijdse intervisie, leeswerk, het beantwoorden van reflectievragen, huiswerk, thuiscoaching, eindverslagen, examen en een eindgesprek.

3,333.00

1,111.00

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik het programma ‘Minder stress, meer succes gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies gehad om mijn stress te verminderen en om te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken om een oefening te doen waardoor ik in balans kom. Ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze oefening toe. Dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.
Dorien Joosse

Office Manager, EMTG

De workshop; Ontdek de kracht van je hart heeft mij heel positief verrast. Interessant om te leren hoe je fabriekje (lichaam) werkt onderbouwd met een wetenschappelijk verhaal. Het was een hele persoonlijk sessie met een klein groepje wat ik heel fijn vond. Zo bleven er geen vragen onbeantwoord. Het vlotte en energieke dat ze overbracht tijdens de presentatie en rust en emotie die ze teweeg bracht tijdens de meditatie. Heel mooi en zeer interessant. Ik zal me hier graag meer in willen verdiepen en deze sessie aan iedereen aanraden!
Lynn Slabbers

Content Specialist, STOX Enery Socks

Ik deed als deelnemer mee aan de training ‘Leef vanuit de kracht van je hart die Caroline van der Beek verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt. Daarna is het wel een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.
Henriette Gelinck

Legal compliance expert, Legal accountability

E-book leef vanuit je Hart

Verlang je om meer te leven vanuit je hart? Ben je op zoek naar meer diepgang, meer verdieping en meer innerlijke rust?

Dit boek geeft je nieuwe inzichten en tools om een gelukkiger leven te leiden.

Share This
Start Chat