Online zelfheling

Stap in je bestaansrecht

Hoe werken de online protocollen?

Zelf aan de slag met heling.

Ik heb verschillende zelfheling protocollen, clearings en activaties gemaakt zodat je in je eigen tijd ook aan de slag kunt zonder dat je daarbij een coach inschakelt.

Om deze protocollen te doen heb je een ruimte nodig waar je alleen kunt zijn en niet gestoord wordt. Je kan gaan zitten of liggen wat je zelf prettig vind en het is fijn om oortjes of een koptelefoon te gebruiken.

Bij elk protocol zit een instructie video waarin ik uitleg wat het specifieke protocol inhoud en hoe je deze het beste kunt uitvoeren.

Tijdens het protocol zet ik eerst samen met jou het veld en daarna spreek ik het protocol uit die je hardop mag herhalen.

Hardop omdat geluid trilling is net zoals bij bijvoorbeeld een soudnhealing en op deze manier al je cellen mee resoneren. Na het protocol luister je naar fijne muziek en laat je de energie het werk doen.

Met een protocol werk je samen met de Universele Intelligentie en met je Ziel. 

We komen allemaal uit dezelfde Bron die ik in de protocollen Universele Intelligentie noem. Je kan het zo zien dat we allemaal een heel klein stukje van die Bron zijn en er een unieke connectie mee hebben. Die connectie mag steeds verder hersteld worden zodat de verbinding sterker wordt.

De protocollen werken op vier lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ook zijn er protocollen waar we met ons voorouderlijk geheugen werken en ons zielsgeheugen om bijvoorbeeld naar een vorig leven te gaan om karma op te lossen. We werken dan dwars door tijd en ruimte.

Protocollen werken door tot diep in je DNA. Het kan heel zacht verlopen, alsof je in een soort droomstaat bent. Maar het kan ook gebeuren dat er veel los komt aan emoties.  Merk je dat er teveel loskomt om zelf doorheen te gaan, neem dan contact met mij op zodat we samen deze stukken transformeren.

Voordat je een een thema kiest waar je zelf aan wilt werken, ga eerst rustig zitten adem een paar keer diep en ontsnappen in en uit zodat je zakt in je lichaam en je vanuit je gevoel kan kiezen welk thema nu bij jou past.

Veel mooie heling toegewenst.

Liefs

Thema’s

Emotionele banden transformeren (ex)-partners, familie, vrienden en collega’s

Soms merk je dat je nog steeds triggers hebt in contact met een ex-partner of als je diegene niet meer ziet kan het toch zijn dat diegene in je hooft blijft zitten. Het kan ook zijn dat er nog dingen onverwerkt zijn en dit invloed heeft op je huidige relatie. Door de banden op de schonen met al je (seksuele)partners haal je veel van je eigen energie terug en kom je makkelijker los.

Transactionele Analyse 

Ieder mens heeft drivers in meer of mindere mate in zijn systeem of in zijn systeem gehad.

De ‘drivers’ kunnen werken om ons “ in beweging te zetten”, maar kunnen ook als belemmerende overtuiging gaan werken in stresssituaties. ‘Ik ben alleen maar oké als ik altijd snel, perfect of aardig ben, mijn best doe of me altijd sterk toon.’ De last is, dat je nooit weet wanneer je perfect genoeg bent. Of sterk genoeg. Of snel genoeg. 

Dus wat je drijft, is hetzelfde wat je kapot kan maken.

Moederwond helen

Velen van ons hebben een moederwond. Deze wondt ontstaat doordat er voorwaardelijk van ons gehouden wordt.

Vaderwond helen

Velen van ons hebben een moederwond. Deze wondt ontstaat doordat er voorwaardelijk van ons gehouden wordt.

Innerlijke kind helen

We hebben allemaal dingen meegemaakt in onze jeugd die impact hebben gemaakt. Dat kunnen grote traumatische ervaringen zijn maar ook hele kleine dingen zoals een opmerking van je vader of moeder of door bijvoorbeeld een leerkracht. Deze ervaringen zorgen voor beschermingsmechanisme om te kunnen overleven op die jonge leeftijd. Maar eenmaal volwassen kunnen die beschermingsmechanismen ons in de weg gaan zitten en belemmeren ons om de stappen te maken in het leven die we willen. Met dit online protocol kun je de stukken van je innerlijk kind helen om meer je authentieke zelf te worden om vrijer te kunnen leven.

Voorouderlijke heling online.

We dragen van alles mee van onze voorouders. Hun wijsheid, hun gaves, maar ook hun onverwerkte trauma’s. Hierdoor kun je fysieke, mentale of emotionele klachten krijgen die onverklaarbaar zijn. Met regressie en reïncarnatie therapie waarbij we naar het familiesysteem en de voorouders kijken kunnen we deze trauma’s aan het licht laten komen om te kunnen doorwerken, doorvoelen en helen. Maar je hoeft dit niet per se 1 op 1 te doen met een therapeut want alles zit al in jou.  Met dit online programma wat ik voor je hebt gemaakt help ik je om stap voor stap je voorouders en daarbij jezelf te helen.    

Wat andere zeggen over Caroline.

Ik heb bij Caroline een dagworkshop ervaren. WAUW wat bijzonder! Het was een sessie met 5 andere personen met ieder een vraagstuk. Iedereen komt ruimschoots aan de beurt want Caroline neemt echt de tijd voor je. Als de andere personen aan de beurt zijn kan je als representant worden gevraagd, iets wat ook héél bijzonder is. Je leert er namelijk ook veel van omdat het altijd betrekking heeft op je eigen uitdagingen.  Ik kan heel veel schrijven over familieopstellingen maar eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan ervaren. Je komt met een vraagstuk, stelt dit op en ziet (en voelt!) dus letterlijk voor je hoe het is. Dit doorbreek je door middel van de goede begeleiding van Caroline. Caroline weet van aanpakken maar kan daarnaast ook goed aanvoelen ! Ze laat je vrij zodat je het meeste leert maar stuurt je bij wanneer nodig.. Ik heb er veel aangehad en wanneer ik met een ander vraagstuk zit kom ik zeker nog een keer!
Tubien van Wulften

Kunstenaar, www.tubien.nl