Wat gaan we doen?

We gaan grenzen verleggen. De uitdaging is om in volledige overgave mee te gaan met wat er is, niet met wat je zou willen dat er zou zijn. Je gaat ervaren wat echte vrijheid is. Hoe ga je om met angst, onzekerheid en (gebrek aan) zelfvertrouwen? Hoe is het voor je als je niet meer in controle bent? In deze week vol nieuwe ervaringen word je uitgedaagd om om te gaan met lastige gevoelens en daar jezelf in te begeleiden. Ook zal je ontdekken waar je wel invloed kan uitoefenen. Je leert duidelijk te zijn, daadkrachtig te zijn en om richting te geven. Om dit vervolgens ook weer loslaten. Je leert belangrijke lessen van het leven; richting bepalen, visualiseren, bijsturen, overgave en vertrouwen en het belangrijkste, jezelf onvoorwaardelijk lief hebben.

Naast de uitdagende activiteiten in een prachtige omgeving, is er ook tijd voor zelfreflectie en ontspanning. In de ochtend en avond is er een groepscoaching. Er zijn geen verplichtingen en geen verwachtingen. Je hoeft er alleen maar te zijn.

We verblijven met een fijne groep mensen (min. 6, max. 16 personen) in een prachtig huis met een schitterend uitzicht.

 

Wat krijg je?

7 overnachtingen in en prachtig chalet in een 2 of 3 persoonskamer
7 impact volle dagen
3 gezonde maaltijden per dag en tussendoortjes
Coaching van 2 bijzondere coaches
Workshops
Notitieboek
Actieve activiteiten waarbij je je eigen grenzen opzoekt
Yogalessen
Meditaties
Friends for life
Én een onvergetelijke ervaring die life-changing is.

 

Wat moet je zelf nog regelen?

Vervoer met de auto of het vliegtuig
Reisverzekering
Goede outdoor kleding (slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel)
Wandelschoenen
Dagrugzak om te wandelen
Yogamat
Meditatie kussen indien gewenst

 

Inverstering:

1497,-

Paragliden is weersafhankelijk en kan daarom niet gegarandeerd worden. Om deze reden is dit niet opgenomen in de prijs en moet dit te plekke betaald worden aan de paraglidingschool.


Wanneer:

6 juni  t/m 13 juni 2020

Nog 16 plaatsen vrij.

Caroline van der Beek is transformatie en spiritueel coach.
Ze werkt met verschillende methoden zoals Heartmath, strategische interventie, familieopstellingen, energie werk, intuïtieve coaching, meditatie, innerlijk kind werk, regressie en healing.
Tijdens haar werk laat ze zich leiden door haar intuïtie en voelt wat nodig is in het moment.

Caroline’s kennis is een combinatie eigen ervaring en haar opleidingen, trainingen en cursussen.
Vanaf jonge leeftijd had ze een sterke intuïtie en innerlijk weten. Ze kon zien en voelen wat er van binnen bij andere mensen speelde.
Tijdens haar leven heeft Caroline flinke uitdagingen gehad die haar gevormd hebben tot wie ze nu is. Deze uitdagingen gaven haar lessen en hielpen haar om zich persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen.
Ze heeft geleerd om echt vanuit haar hart te leven en helpt nu anderen om dit ook te gaan doen.

Erik de Graaf is transformatie en mindset coach.
Hij werkt met verbonden ademen, shamanic breathing, transformatief coachen, mindfulness, hypnotherapie, yoga en Touch of Matrix.

Erik heeft verschillende trainingen en cursussen over de hele wereld gevolgd op verscheidde gebieden zoals persoonlijke ontwikkeling, coaching, therapie, ademwerk en healing technieken. Veel aspecten uit deze trainingen zijn geïntegreerd in zijn werk als teacher.

Vanaf jonge leeftijd is Erik erg op zoek geweest naar meer vrijheid, gelijkheid en verbinding. Tijdens zijn leven heeft hij intense periode van chaos en ziekte overwonnen door onder andere mindfulness, yoga, meditatie, mindset coaching en healing te ondergaan.

Door deze intensieve reis naar binnen heeft hij nu de innerlijke rust waar hij zo naar zocht, hij leeft in het moment en is verbonden met zichzelf tot diep in zijn kern. Hierdoor kan hij jou nu ook heel goed helpen om weer in verbinding met jezelf te komen en ook die innerlijke rust in je leven te ervaren.

Share This
Start Chat
Powered by