+31(0)6 41 36 96 44 [email protected]

The path of the Heart

Discover the truth of who you are

 

 

 

 

 

 

The path of the Heart

Samen een jaar op reis.

Het Hart is “The seat of the Soul” en tijdens het jaarprogramma gaan we samen op reis naar binnen. We gaan stap voor stap steeds meer luisteren naar ons Hart en wat het ons toe fluistert. Onze ziel weet welk pad we mogen volgen en wie we werkelijk zijn.

Gedurende ons leven hebben opvoeding, school, de maatschappij en allerlei gebeurtenissen ervoor gezorgd dat we steeds meer vanuit ons hoofd zijn gaan leven en onszelf steeds iets meer weggegeven hebben.

Dit overkomt iedereen in meer of mindere mate.

Naast dit leven hebben onze voorouders ook dingen aan ons doorgegeven zonder dat we ons er bewust van zijn. Hierdoor kunnen we tegen bijvoorbeeld fysieke, mentale of emotionele klachten aanlopen zonder dat er een voor de hand liggende oorzaak voor is.

Ook vorige levens zorgen voor imprints die we met ons mee dragen, waardoor we beperkingen ervaren om het leven te leiden dat we eigenlijk zouden willen.

Of het nu om je huidige leven gaat, je familiesysteem, vorige levens of zelfs levens in andere dimensies. De dingen waar je tegenaan loopt hebben vaak in al deze oorsprongen een rode draad, thema en wortel zitten. Alles is namelijk met elkaar verbonden.

In de reis die we samen maken gedurende het jaarprogramma gaan we al deze dingen ontrafelen en de lagen die ons tegenhouden om volledig in onze kracht te staan afpellen.

Zodat we thuis komen in onszelf, in ons Hart.

Ben jij er klaar voor om te belichamen wie je in werkelijkheid bent?

 

 

Programma informatie:

 • 1 kennismaking webinar
 • 4 weekenden
  17,18,19 maart 2023
  10,11 juni 2023
  16,17 september 2023
  8,9,10 december 2023
 • Lekkere gezonde lunch tijdens de weekenden
 • Prive facebookgroep
 • 3 supervisie webinars tussen de weekenden door.

Wat houdt je tegen om echt voluit te leven?

Je maakt je druk over wat anderen van je vinden en hierdoor pas je je aan.

Je verlangt naar verbinding en intimiteit, maar vind het spannen om je echt kwetsbaar op te stellen.

Je leeft op je waakvlammetje en wil je innerlijk vuur en je passie weer tot leven wekken, maar iets houd je tegen.

Je hebt geen zin meer om dingen te ondernemen en tegelijkertijd wordt je gek van de sleur.

Wil jij de reis in jezelf aangaan?

 

Laat je gegevens achter voor meer informatie en de eerste stap voor aanmelden zonder verplichting.

Wat andere zeggen over Caroline.

Ik ben bij Caroline geweest voor een sessie en dat was echt heel bijzonder. Ze heeft me erdoorheen begeleid ik voelde me gedragen en geen seconde alleen. Ze was dichtbij indien nodig en op afstand als dat volstond….het was mijn proces maar zonder haar als facilitator en steun was ik niet zo diep en ver gekomen….het was echt heel bijzonder! Caroline bedankt!

Rosita Mo-Ajok

Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

Gerard Best

Account Manager, Beuker Kunststoffen

Share This